• Gedragsbegeleiding op maat

    Soms durft het leven met jouw hond wel eens anders te verlopen dan je het jou had voorgesteld. Ook op die momenten zijn we er voor jou.
    We gaan samen na wat de oorzaak is en stippelen een traject uit om tot het gewenste gedrag te komen.

Een hondenleven verloopt niet altijd zoals je zou willen. Een gedragsprobleem bij je hond kan het evenwicht tussen jou en jouw hond en zelfs binnen je gezin grondig in de war brengen. Net dat is niet de bedoeling als je hond een volwaardig gezinslid is.

Hondersteboven gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van het probleemgedrag. Met een persoonlijke en positieve begeleiding vinden we zeker de harmonie terug die je kwijt bent.

Opvoeding van honden ouder dan 16 weken
Enkele weken of maanden geleden ben je vol goede moed begonnen met de opvoeding van jouw hond. Nu besef je echter dat het niet allemaal zo eenvoudig loopt als je eerst had gedacht. Hondersteboven helpt jou op een professionele manier de opvoeding van jouw hond terug in rechte banen te leiden.

Onzindelijkheid
Je hond zindelijk maken kan soms moeizamer verlopen dan gehoopt. Sofie kan jou op een persoonlijke en professionele manier helpen. Met enkele eenvoudige tips & trics kan dit probleem sneller verholpen zijn dan je denkt.

Opspringen
Voor honden is het een heel natuurlijk gedrag om op te springen. Voor ons is het daarentegen niet altijd even fijn om ‘besprongen’ te worden.  Hondersteboven leert jou op de juiste en hondvriendelijke manier te reageren. Een begroeting van jouw hond zal nooit meer hetzelfde zijn!

Trekken aan de leiband

Wandelen met je hond kan een nachtmerrie zijn als je hond voortdurend trekt. Hondersteboven gaat samen met jou op zoek naar de reden waarom jouw hond trekt (angst, ongeduld, niet aangeleerd,…) zodat de juiste begeleiding kan opgestart worden.

Komen wanneer gevraagd
Je hond laten los lopen is niet moeilijk. Je hond naar jou laten komen wanneer je hem dat vraagt, is vaak een grotere uitdaging. Bij Hondersteboven ben je aan het juiste adres om je rugzak te vullen met verschillende tools om het komen van je hond aan te leren of te optimaliseren.

Indien jouw specifieke probleem niet binnen mijn specialiteit valt, verwijs ik je met plezier door naar één van mijn collega’s die je wel zal kunnen helpen.

Jouw bijdrage?

€90/u of €400/ 5 lessen van 1u.

Bespreek samen met Sofie het gedragsprobleem van jouw hond

  • Herken je één van deze problemen? Of heb je een ander probleem dat hierboven niet beschreven wordt? Aarzel niet, maar zet vandaag nog de eerste stap. Neem contact op met Hondersteboven en samen zoeken we naar een oplossing die zowel jou als je hond gelukkiger zal maken.
 

Verificatie

© Copyright • Hondersteboven 2015-2019