• Gedragsbegeleiding op maat

  Soms durft het leven met jouw hond wel eens anders te verlopen dan je het jou had voorgesteld. Ook op die momenten zijn we er voor jou.
  We gaan samen na wat de oorzaak is en stippelen een traject uit om tot het gewenste gedrag te komen.

  De eerste nacht van je pup bij jou thuis

Een hondenleven verloopt niet altijd zoals je zou willen. Een gedragsprobleem bij je hond kan het evenwicht tussen jou en jouw hond en zelfs binnen je gezin grondig in de war brengen. Net dat is niet de bedoeling als je hond een volwaardig gezinslid is.

Hondersteboven gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van het probleemgedrag. Met een persoonlijke en positieve begeleiding vinden we zeker de harmonie terug die je kwijt bent.

Ben je niet in de mogelijkheid om zelf naar Hondersteboven te komen? Dan is een online consult zeker iets voor jou.

Puppy-advies

Jouw pup komt er aan en je hebt nog een aantal vragen: Wat heb je nodig om je pup te verwelkomen? Hoe verlopen de eerste dagen en nachten het best? Wat moet je doen als jouw puppy bijtgedrag vertoont? Hoe maak je je pup zindelijk?…  Heel veel vragen waar Sofie jou het gepaste antwoord op kan geven. Met enkele eenvoudige tips & trics kan dit probleem sneller verholpen zijn dan je denkt.

Komen wanneer gevraagd
Je hond laten los lopen is niet moeilijk. Je hond naar jou laten komen wanneer je hem dat vraagt, is vaak een grotere uitdaging. Bij Hondersteboven ben je aan het juiste adres om je rugzak te vullen met verschillende tools om het komen van je hond aan te leren of te optimaliseren.

Opvoeding van honden ouder dan 16 weken
Enkele weken of maanden geleden ben je vol goede moed begonnen met de opvoeding van jouw hond. Nu besef je echter dat het niet allemaal zo eenvoudig loopt als je eerst had gedacht. Hondersteboven helpt jou op een professionele manier de opvoeding van jouw hond terug in rechte banen te leiden.

Opspringen
Voor honden is het een heel natuurlijk gedrag om op te springen. Voor ons is het daarentegen niet altijd even fijn om ‘besprongen’ te worden.  Hondersteboven leert jou op de juiste en hondvriendelijke manier te reageren. Een begroeting van jouw hond zal nooit meer hetzelfde zijn!

Andere vragen?
Geen enkel probleem. Ik help waar mogelijk.

Indien jouw specifieke probleem niet binnen mijn specialiteit valt, verwijs ik je met plezier door naar één van mijn collega’s die je wel zal kunnen helpen.

Hoe verloopt het?

 • We spreken samen een dag en een uur af voor het online consult.
 • Jij betaalt jouw consult op voorhand.
 • We spreken verder af via welk platform we het consult laten doorgaan: Zoom, Skype, FaceTime…

Jouw bijdrage?

 • 60€/u

Ik leg graag een online consult vast om samen met Sofie het gedrag van mijn hond te bespreken

 • Herken je één van deze problemen? Of heb je een ander probleem dat hierboven niet beschreven wordt? Aarzel niet, maar zet vandaag nog de eerste stap. Neem contact op met Hondersteboven en samen zoeken we naar een oplossing die zowel jou als je hond gelukkiger zal maken.
 

Verificatie

© Copyright • Hondersteboven 2015-2019