• jachttraining op een ontspannen manier

    Je hond de kans geven te doen wat hij het liefste doet op een positieve manier omdat het echt wel anders kan…

MASTER JACHTWORKSHOP met Helen Phillips – MET SCHOT 

Helen Phillips komt terug voor een 4-daagse Master Jachtworkshop.

Helen Phillips is een professionele jachthondentrainster. Zelf heeft ze een aantal vizsla’s en een springer spaniël. Bovendien is ze de auteur van het boek ‘Clicker Gundog’. 

Deze 4-daagse jachtworkshop is ideaal voor wie het talent van zijn jachthond ten volle willen laten ontwikkelen in een veilige leeromgeving.

Oefeningen die aan bod komen zijn behoud van zelfcontrole, apporteren, dirigeren, waterwerk, opbouwen van een nog betere band met jouw hond…

Deze jachtworkshop is enkel voor de gevorderde combinaties voorbehouden. Gevorderd zijn betekent dat je hond schotvast is, betrouwbaar apporteert, op fluitsignaal kan komen en stoppen en dat je je hond in diverse richtingen kan sturen (vooruit, links, rechts, terug). Het gebruik van de clicker zelf heeft geen geheimen meer voor jou.

Deze jachtworkshop gaat door op het domein van het Park van Beervelde. Hierdoor is een unieke combinatie van bos, grote terreinen en een vijver voor waterwerk gegarandeerd.

Voor welke honden? Deze workshop is in principe geschikt voor elk ras. Heb je twijfels, neem dan gerust contact op met Sofie.

Waar? Park van Beervelde, Beervelde – België

Wanneer? 

9 tot en met 12 april 2019 (nog 1 plaats beschikbaar)

16 tot en met 19 juli 2019

Jouw bijdrage: €447/ combinatie

‘Ik heb de 4-daagse workshop al enkele keren gevolgd. Ik kijk er elke keer naar uit om 4 dagen samen met mijn hond de natuur in te trekken en op een ontspannen en ongedwongen manier te trainen. Is altijd een beetje vakantie met mijn beste vriend!’ Fien en Yona

‘Een zeer relaxte, ontspannen en vooral positieve training, waar je hond en jijzelf heel blij van wordt!’ Miranda & Eefje

2-daagse jachtworkshop voor beginners

Tijdens deze workshop krijg je zowel theoretische als praktische oefeningen waarmee je een mooie basis legt voor jouw jachthond.

Oefeningen die aan bod komen: apporteren, dirigeren, stoppen en komen op fluitsignaal, rustig wandelen aan de leiband, placeboardtraining…

Als beginner heb je nog nooit eerder aan een jachtworkshop bij Hondersteboven deelgenomen en/ of hebben jij en jouw hond nog geen ervaring met jachttraining. Ervaring met de clicker is eveneens niet noodzakelijk.

Voor wie deze workshop al eens gevolgd heeft, zorg ik ervoor dat je de aangeleerde oefeningen verder kan uitbouwen en dus meer uitdagingen krijgt waarmee je aan de slag kan gaan 🙂

Tijdens deze workshop zijn er minimum 4 en maximum 6 honden aanwezig zodat de mogelijkheid tot individuele aandacht en adviezen optimaal is.

Deze jachtworkshop gaat door op het domein van het Park van Beervelde. Hierdoor is een unieke combinatie van bos, grote terreinen en een vijver voor waterwerk gegarandeerd.

Voor welke honden? Deze workshop is in principe geschikt voor elk ras. Heb je twijfels, neem dan gerust contact op met Sofie.

Waar? Park van Beervelde, Beervelde – België

Wanneer? dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019

Jouw bijdrage: €247/ combinatie, incl. btw

‘Voor zover ik weet, kun je nergens in Vlaanderen terecht voor jachttraining zoals bij Sofie. Er wordt zonder druk en met de clicker gewerkt, en de oefeningen worden rustig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de honden en baasjes. Ook wordt er rekening gehouden met het karakter van iedere individuele hond. Door de gevoeligheid van Zooey en onze overtuigingen was klassieke jachttraining uitgesloten. Gelukkig zijn we terechtgekomen bij Hondersteboven. Sindsdien hebben we al ongelofelijk veel geleerd en is de jachtsport één van onze grote passies geworden! Debbie, Dana en Zooey

Maandelijkse jachtworkshop

Tijdens de workshops worden de aangeleerde oefeningen omgezet in uitgebreidere uitdagingen en opdrachten die in groep of individueel kunnen uitgevoerd worden.

Het is aangeraden eerst een meerdaagse workshop of individuele lessen te volgen, vooraleer je aan deze workshop kan deelnemen.

Een workshop duurt 3u. Er zijn maximum 8 honden aanwezig.

Eerstvolgende workshops:

Nieuwe data worden weldra bekend gemaakt.

Jouw bijdrage: 70€/ combinatie

De workshops gaan door in het Park van Beervelde van 9-12u. 

© Copyright • Hondersteboven 2015-2019