• jachttraining op een ontspannen manier

    Je hond de kans geven te doen wat hij het liefste doet op een positieve manier omdat het echt wel anders kan…

Positieve jachttraining

Heb jij een jachthond maar toch zou je jouw hond willen laten doen waarvoor hij gemaakt is om zo te voorzien in zijn natuurlijke behoeftes? Uiteraard zonder druk, dwang, fysieke correcties, geschreeuw…? Wil je graag individueel of in kleine groepjes kennis maken met de jachtoefeningen op een zachte en ontspannen manier en in een veilige leeromgeving? Dan ben ik er zeker van dat je hier zal vinden wat je zoekt!

Tijdens de jachtlessen begeleid ik jou bij het aanleren van het apporteren, beter en sneller komen, stoppen op fluitsignaal, dirigeren, zoeken, ontspannen meewandelen… Met behulp van de clicker worden de oefeningen in hele kleine stukjes opgedeeld zodat jij en jouw hond als een team heel snel resultaat zullen hebben en dus succesvol zijn.

We schieten zelf geen wild, maar werken met dummies en een dummy launcher (indien jouw hond schotvast is) om de realiteit zoveel mogelijk te benaderen.

Je kan opteren voor groepslessen, workshops of individuele coaching.

Lijkt je dit iets voor jou en jouw hond? Schrijf je dan gewoon in voor één van de workshops, groepslessen of individuele begeleiding. Vind je het antwoord op jouw vraag hier niet terug, neem dan zeer contact op met mij. Ik help met plezier  🙂

Tot gauw!

© Copyright • Hondersteboven 2015-2019