Heb je een vraag? Hieronder vind je al heel wat antwoorden terug

Van zodra je puppy 8 weken oud is, kan de eerste les van de puppycursus plaatsvinden.

Je kan instappen tot je pup de leeftijd van 16 weken bereikt heeft.

De puppyygm is een les waarbij er minimum 2 en maximum 3 pups tegelijk aanwezig zijn. Er wordt enerzijds geoefend op het rustig aanwezig kunnen zijn in de nabijheid van andere honden en mensen. Anderzijds maken de pups en jijzelf kennis met leuke hersenspelletjes en balansoefeningen die jullie relatie alleen maar ten goede zullen komen. Plezier gegarandeeerd.

De puppygym duurt 45 minuten in groep. Is het voor je pup niet mogelijk om mee te doen aan de groepssessies, dan kan de puppygym ook individueel gevolgd worden. Deze individuele puppygym duurt dan 30 minuten.

Neen. Voor sommige puppy’s is het te moeilijk om deel te nemen aan de puppygym. Indien dit zou blijken, zoeken we samen naar een oplossing hoe jullie toch kunnen genieten van deze bijzondere belevenis.

Neen. Om de veiligheid van alle pups te garanderen, worden er geen puppy’s ouder dan 16 weken toegelaten in de groep. De puppygym kan wel nog individueel gevolgd worden.

Deze les is enerzijds bedoeld om kennis te maken. Anderzijds geef ik je tijdens deze les heel veel tips mee wat betreft de zindelijkheid, het alleen leren blijven, de eerste dagen en nachten bij jou thuis, het juiste speelgoed,… Uiteraard maak ik ook tijd vrij om op jouw specifieke vragen een antwoord te geven.

Ja. Ik ben hier zelfs een grote voorstander van.

Bij Hondersteboven wordt er enkel beloningsgericht gewerkt. Dit wil zeggen dat we gebruik maken van snoepjes of andere beloningen om de hond te vertellen dat hij iets goed gedaan heeft. Het gebruik van sliplijnen, slipkettingen, stroombanden en andere middelen die de hond pijn doen, zijn niet toegelaten.

Tijdens de lessen ben ik een voorstander van het gebruik van snoepjes die makkelijk en snel door de hond kunnen opgegeten worden. Ik denk hierbij aan kleine stukjes kaas, gekookte lever, kippenwit,…

Hondersteboven beschikt over een ruime, verwarmde en comfortabele binnenpraktijk is. De lessen gaan in eerste instantie steeds binnen door om de afleidingen voor jouw hond tot een minimum te beperken. Naarmate jullie de oefeningen beter onder de knie krijgen, is er steeds de mogelijkheid om ook buiten de uitdaging verder aan te gaan.

Indien het weer het toelaat gaan de groepslessen steeds buiten door. Bij zeer slechte weersomstandigheden kan de les geannuleerd worden. Er wordt steeds een nieuwe datum vastgelegd om de les in te halen.

Graag. Op die manier maak je nog even tijd om de hond zijn plasje of hoopje te laten doen indien nodig en voor de les begint. Heeft je hond een hoopje gedaan, dan wil ik je vriendelijk vragen dit steeds op te ruimen en mee te nemen naar huis. Ben je je poepzakjes vergeten, vraag er dan gerust eentje. Ik wil immers ook mijn steentje bijdragen om de buurt zo proper mogelijk te houden.

Ja. Hondersteboven selecteert voor jou het beste speelgoed dat jouw hond nodig heeft om zich geen moment te vervelen. Je kan tevens handige heuptasjes verkrijgen om de beloningssnoepjes in te bewaren.

Neen. Om een optimaal resultaat te verkrijgen is het belangrijk regelmatig te oefenen en naar de les te komen. Daarom zijn de lespakketten beperkt geldig:

  • Puppy Basic: 8 weken vanaf de eerste les
  • Puppy Popular: 12 weken vanaf de eerste les
  • Puppy Break out: 12 weken vanaf de eerste les
  • Puppy Complete: 15 weken vanaf de eerste les
  • 10 lessenpakket: 15 weken vanaf de eerste les

Ja, als je de les tot 24u voor aanvang van de les annuleert, is dit kosteloos.

Neen. Dit is helaas niet mogelijk.

Neen. Je bent pas verzekerd van deelname nadat het inschrijvingsgeld goed is ontvangen.

Ja. De annuleringsvoorwaarden verschillen echter naargelang het soort workshop of lezing. Lees daarom steeds de annuleringsvoorwaarden van elke workshop.

In geval van een puppycursus, lessenreeks of aparte les ontvang ik het lesgeld graag steeds op de dag van de vastgelegde afspraak.

Neen. Je kan cash betalen of per overschrijving.

IBAN BE14 613 6910 820 83 – BIC CODE DEUTBEBE

Vind je het antwoord op jouw vraag hierboven niet terug?

In dat geval helpen we je graag persoonlijk verder.

Bel Sofie

0493 507 907

Kom je op de voicemail terecht?
Spreek dan gerust een bericht in.

Stuur Sofie een e-mail

sofie@hondersteboven.be

Vermeld in jouw bericht meteen ook jouw telefoonnummer, dat maakt het makkelijker om je snel te antwoorden.

© Copyright • Hondersteboven 2015-2019