verander de wereld voor zo veel honden

Word lesgever positieve jachttraining

Doe jij mee?

Ben jij net zoals ik helemaal geïntrigeerd door jachthonden? Dan wil je misschien ook les kunnen geven aan de vele families die een jachthond in hun gezin hebben? Vaak weten deze gezinnen niet dat ze überhaupt een jachthond een gouden mandje hebben aangeboden, laat staan dat ze weten waarvoor deze jachthonden oorspronkelijk op de wereld werden gebracht. 

Onwetendheid en niet begrijpen wat de noden zijn van een hond, zorgt vaak voor problemen. Deze honden raken vaak gefrustreerd omdat ze hun ei niet kwijt kunnen, vertonen normaal gedrag dat helaas vaak als abnormaal of vreemd wordt gezien wat dan weer de gezinsleden frustreert.

Met deze wetenschappelijk onderbouwde cursus wil ik gemotiveerde mensen opleiden die de wereld van de jachthonden terug een stukje beter willen maken.

Het wordt een bijzonder uitgebreide opleiding van 28 lesdagen. De lessen worden niet alleen door mezelf gegeven, maar ook door andere specialisten in hun vak. Want enkel het beste is goed genoeg voor onze honden.

Lesgevers

Sofie Callens

Jacht

18 dagen

Laura bangels

Theorie

4 dagen

Lies Vanacker

Speuren

2 dagen

Erna Claes

Communicatie

2 dagen

Kelly Huygens

Bewegingsleer

2 dagen

Praktische info

Door deel te nemen aan deze cursus:

Ben je zeker dat je een schat aan informatie krijgt, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en gedeeld door de beste experten in hun vak.

Leer je hoe je jachthonden kan voorzien in hun natuurlijke behoeftes en krijg je een veel beter inzicht in waarom jachthonden doen wat ze doen. Door deze kennis te kunnen delen met jouw cursisten, zullen ze minder frustraties ervaren, maar meer begrip en empathie voor hun hond hebben. Het welzijn van de honden zal hierdoor alleen maar beter worden.

Zal je jezelf kunnen onderscheiden van andere hondenbegeleiders. Geloof me, er is een absolute nood en vraag naar begeleiders 'positieve jachttraining'.

Bewijzen we samen dat jachttraining op een positieve manier kan gebeuren. Hoe meer honden we op deze manier kunnen begeleiden, hoe gelukkiger we ze kunnen maken.

Samen de wereld voor jachthonden beter maken

Inschrijven of nog vragen?

Vul dan hiernaast het betreffende formulier in.

 

Yes! Ik schrijf me in

Ik heb nog vragen

Wie is Sofie Callens van Hondersteboven?

Wil je weten hoe mijn ‘jachttrainingsverhaal’ begon?